Csapatépítő vízitúra a Tisza-tavon - az igazi outdoor élmény!

A Tisza-tóról határozottan kijelenthetjük, hogy az egyik legdiverzebb vizünk, hiszen egyszerre áramlik és áll, ligetek, erdők és hatalmas vízfelületek váltakoznak, és titokzatos nádas-gyékényes ösvények kalauzolnak bennünket az elképesztő növény- és állatvilágba. Mivel a természet közelsége egyre inkább háttérbe szorul a hétköznapokban, szerettük volna ezt az élményt visszaadni egy csapatépítő keretein belül, méghozzá egyedülálló és csapatra szabott outdoor kaland formájában.

Közös cél, közös emlékek: így kovácsol össze a sportolás

A vízitúra rendje: hogyan zajlik, mit szabad és mit nem?

A napi menetrend szerint várjuk érkezéseteket frissen elkészült kalandtúra központunkban, a gyülekező 10:00-10:30 között történik, ezt követően pedig tartunk nektek egy rövid biztonsági- és balesetvédelmi oktatást. Amint ez megvan, kiosztjuk a felszerelést, felcsatoljuk a mentőmellényeket és vízre tesszük a kenukat, hogy lehetőleg már 11-kor útnak is indulhassunk.

A vízitúra útvonalától függően átlagosan 4-6 órát evezünk (természetesen nem egyhuzamban), majd szépen komótosan visszaandalgunk a központba, ahol a kollégák már készítik a friss bográcsos meleg ételt. Kényelmesen elfogyasztjuk a gulyást olyan 17:00-18:00 óra magasságában, megosztjuk egymással a tapasztalatokat és élményeket, majd mindenkit hazaengedünk kipihenni a fáradalmakat.

A szabad-nem szabad kérdésre válaszolva érdemes magaddal hoznod az alábbiakat:

A tiltott tevékenységek pedig az alábbiak:

Ezek betartásával nem csak a biztonságotok garantálható, hanem a vízitúra is élvezetes lesz, egy olyan emlék, amire mindenki örömmel tekint majd vissza! Köszönjük, hogy megértitek!


Csapatunk már több éve szervez csapatépítőket, táborokat és osztálykirándulásokat a Tisza-tóra, méghozzá teljeskörű ellátással, akár 200 fős létszámig. Rengeteg túraútvonallal biztosítjuk, hogy minél többet láthassatok a Tisza élővilágából, miközben közös élmények kovácsolják össze a csapatot, amire örömmel emlékeztek majd vissza hosszú idő után is.

Kérjetek egyedi ajánlatot, hogy minél jobban rátok szabhassuk a csapatépítőt, vagy írjatok/hívjatok elérhetőségeink egyikén!