Lépj át a komfortzónádon többnapos kenutúráinkkal!

Ahogy az életben általában, úgy a kalandokban is igaz, hogy az igazi fejlődés és élmények a komfortzónánkon kívül vannak. A kenutúrák nemcsak az élvezetes kikapcsolódás és a természet közelsége miatt vonzzák az embereket, hanem azért is, mert lehetőséget nyújtanak a kihívásokkal való szembenézésre és az egyéni határok feszegetésére. Ha készen állsz egy felejthetetlen kalandra, és szeretnél kilépni a mindennapi rutinodból, akkor több napos kenutúráink éppen neked szólnak!

Vízi kalandok világa a Tisza-tavon

A Tisza-tó és környéke egyedülálló lehetőségeket kínál a vízi kalandok szerelmeseinek. Az idilli táj, a lassan hömpölygő víz, a csendes öblök és a zöldellő partok mind-mind megteszik a magukét, hogy az ember varázslatos kalandokban találja magát. A több napos kenutúrák kiváló lehetőséget kínálnak arra, hogy a résztvevők felfedezzék ezt a csodás vidéket, miközben önmagukat is felfedezik a kihívásokkal teli kalandok során.

Az egynapos víziták mellett két- és háromnapos kenuzásokat is foglalhattok kalandnaptárunkban, ami teljes egészében átadja a valódi kempingélményt. A hosszabb túrák lehetőséget adnak arra, hogy megtapasztaljuk az önállóságot, a kitartást és az alkalmazkodóképességet, miközben megtanulunk megbirkózni az előttünk álló kihívásokkal. Emellett időjárás olykor megviccelhet minket, így nem biztos, hogy verőfényes napsütésben vágunk neki, hanem borongós-felhős időben, így egy hirtelen nyári zápor igencsak komikus helyzeteket teremthet.

Kétnapos kenutúrák körös-körül a tavon

Az érkezés és indulás hasonlóan történik az egynapos túrákéhoz képest, egy rövid biztonsági- és balesetvédelmi oktatást követően már a hullámok közé is csapunk. Elindulva a tervezett útvonalon megmutatjuk a rejtett ösvények titkait, alkalmanként célba vesszük a kizárólag vízről megközelíthető kilátókat, mint a Küszvágó-csér kilátó, majd szépen lassan visszaevezünk a bázisra.

Ezt követően kezdetét veheti a relaxálás, bográcsozás és tábortűz rakás, amelyet körbeülve kicsit megmelegszünk a lemenő nap után, esetleg pillecukrot sütünk és beszélgetünk egy jót, ahol mindenki megoszthatja a nap legjobb pillanatait. A faházakat elfoglalva alszunk egy nagyot, majd a reggeli szendvicsezést követően ismét célba vesszük a vizet, immáron egy másik útvonalon elindulva. Visszaérkezve szintén bográcsos meleg étel vár, majd elköszönünk egymástól és reméljük hamarosan újra a vendégünk leszel!

Kétnapos kalandok közül ezeket a vízitúrákat ajánljuk figyelmedbe:

Háromágú kalandtúrák az igazi kempingélményért

Vakmerő és bevállalós vízitúrák, ha kipróbálnád a sátorozást! A napirend hasonlóan történik a kétnapos túrákhoz, viszont esténként saját sátradba vonulhatsz vissza a világ elől. Szúnyogriasztót, naptejet, váltás pólót, fürdőruhát és törölközőt ne felejtsd otthon, a főzést és hidegcsomagot bízd ránk, illetve hozz magaddal kellő mennyiségű folyadékot.

A több napos kenutúrák során megtapasztalhatjuk az igazi szabadság és függetlenség érzését. A természet közelsége és a távoli tájak felfedezése olyan élményeket nyújt, amelyek örökre az emlékezetünkben maradnak. A barátságok, amelyek a túra során kialakulnak, és az együtt átélt kihívások, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ezek az élmények életre szólóak legyenek.

Háromnapos kalandok közül ezeket a vízitúrák lehetnek felejthetetlenek:

Ha készen állsz arra, hogy kilépj a komfortzónádból, és megtapasztald az igazi kalandokat a vízen, akkor ne habozz! Készülj fel az utazásra megfelelő felszereléssel, társasággal és lelkesedéssel, és vedd az irányt a Tisza-tó felé. Vár rád Tiszai Kaland és a felejthetetlen élmények világa, ahol minden pillanatban újabb csodák várnak felfedezésre! Ha tetszett a cikkünk és szívesen olvasnál hasonlókat a jövőben, kövesd be Facebook oldalunkat, értesíteni fogunk!